fbpx
Skip to content

Feltételek & Kikötések

Kezdetnek:

Ügyfélnek vagy Felhasználónak minősül minden természetes vagy jogi személy, aki vagy amely bármilyen módon hozzáfér a Tartalomhoz.

A Weboldal alatt a www.k9magyarország.com internetcímet értjük, a hozzá tartozó összes weboldallal együtt.

A k9magyarország.com a SC The Art of Chilling SRL kereskedelmi neve, székhelye Tordán, str.zambilelor, nr.8, a cégjegyzékben szereplő J12/54/09.01.2020 számmal és a 42084082 egyedi adószámmal.

Tartalom alatt a Weboldalon található minden olyan információt értünk, amely meglátogatható, megtekinthető vagy más módon hozzáférhető elektronikus eszközök használatával, a k9magyarország.com által a Felhasználó által küldött bármely e-mail tartalmát.

A weboldalhoz való hozzáférés és annak használata az alábbi Felhasználási feltételek és az összes vonatkozó törvény és szabályozás hatálya alá tartozik. A weboldal elérésével és használatával Ön korlátozás és korlátozás nélkül elfogadja ezeket a feltételeket, és tudomásul veszi, hogy az Ön és a k9magyarország.com közötti bármely más megállapodás helyébe a jelen felhasználási feltételek rendelkezései lépnek. Ha Ön nem ért egyet a Felhasználási feltételekkel, vagy nem fogadja el azokat, korlátozás és korlátozás nélkül, kérjük, ne használja termékeinket vagy ezt a weboldalt.

A Weboldal és minden, ami benne található, beleértve, de nem kizárólagosan az összes szöveget és képet, amelyek a k9magyarország.com vagy mások tulajdonában és szerzői jogvédelme alatt állnak, minden jog fenntartva, hacsak másképp nincs meghatározva. Minden olyan Tartalom, amely védjegyet, logót vagy szolgáltatási védjegyet tartalmaz, a k9magyarország.com vagy mások bejegyzett vagy be nem jegyzett védjegye. Szigorúan tilos bármilyen Tartalom felhasználása a Tartalom tulajdonosának írásos engedélye nélkül.

A k9magyarország.com bármikor és előzetes értesítés nélkül felülvizsgálhatja ezeket a Felhasználási feltételeket a jelen bejegyzés frissítésével. Önt minden ilyen módosítás kötelezi, ezért rendszeresen látogasson el weboldalunk ezen oldalára, hogy áttekintse a frissített Felhasználási feltételeket.

Visszatérő termékek:

A termékek a törvény által előírt 14 napon belül visszaküldhetők. A termék visszaküldéséhez először a k9magyarorszag@gmail.com e-mail címen kell kapcsolatba lépnie velünk, és kérnie kell a visszatérítést vagy cserét. Kérjük, ne küldjön semmilyen terméket anélkül, hogy a csapatunk előzetesen jóváhagyta volna.

„AZ EURÓPAI PARLAMENT ÉS A TANÁCS 2011/83/EU IRÁNYELVE (2011. október 25.) a fogyasztók jogairól, a 93/13/EGK tanácsi irányelv és az 1999/44/EK európai parlamenti és tanácsi irányelv módosításáról, valamint a 85/577/EGK tanácsi irányelv és a 97/7/EK európai parlamenti és tanácsi irányelv hatályon kívül helyezéséről” szerint. 16. cikk: Az elállási jog alóli kivételek. A tagállamok nem írják elő a 9-15. cikkben előírt elállási jogot a távollevők között és üzlethelyiségen kívül kötött szerződések tekintetében: d) gyorsan romló vagy lejáró áruk szállítására;

A k9magyarország.ro mentesül a felelősség alól, hogy visszatérítse az értéket vagy kicserélje a visszaküldött árut a következő esetekben:

1.A felhasználó nem tudja bizonyítani a termék megvásárlását nyugta vagy vásárlási számla formájában.

2.A visszaküldött csomagon a szállítási címkén feltüntetett visszatérítési összeg szerepel.

3.A visszaküldés szállítási költségeit nem az Ügyfél fizette ki.

4.A termék kopásnyomokat mutat.

7.A Vevő nem tudja bizonyítani, hogy egy adott hiba már a termék átadásakor is fennállt.

8.A termék bármely olyan változása, amely lehetetlenné teszi a termék újbóli értékesítését.

A termék előkészítése:

A termékeket a futárszolgálatnak akkor küldik el kiszállításra, amikor az anyagnak a vásárló által választott névvel történő megszemélyesítése befejeződött. Ez a személyre szabás 3-5 munkanapot vehet igénybe.

A termék szállítása:

A termékeket expressz futárszolgálattal szállítjuk. A szállítás díját az ügyfél fizeti. Ha a terméket csapatunk közvetlenül az ügyfélnek szállítja, a fizetés banki átutalással történik, az átutalás díját az ügyfél viseli.

Adatvédelmi irányelvek:

A személyes adatok feldolgozásának nemzeti felügyeleti hatósága
28-30 General Gheorghe Magheru Boulevard,
Sector 1, Bukarest, 010336
T: +40.318.059.211
T: +40.318.059.212
F: +40.318.059.602
anspdcp@dataprotection.ro www.dataprotection.ro

Az általunk gyűjtött személyes adatok a termékek szállításához szükséges információk, mint például: név, cím, e-mail cím, telefonszám, cégadatok.

A személyes adatok továbbíthatók a futárszolgálatoknak szigorúan a megrendelt termékek kiszállítása céljából.

Lehetséges, hogy harmadik fél szolgáltatásai, például a Google Analytics, a Facebook Pixel stb. révén az Ön személyes személyazonosságához közvetlenül nem kapcsolódó adatokat gyűjtünk demográfiai, helymeghatározási és böngészési szokásokra vonatkozó információkról, úgynevezett „sütik” formájában, mint például: ip-cím, webböngésző, helymeghatározás és a weboldalunkon megnyitott oldalak.